Духова шафа Hansa BOEW 68411 (BOEW68411)

11799

Духова шафа Hansa BOEW 68411 (BOEW68411)

11 799,00 ₴
Тип - електрична, управління - електронне, об'єм - 65 л, 59.5 x 59.5 x 57.5 см, білий
Наявність:В наявності
SKU U0360625
BrandHansa
Деталі

Прямі, чіткі лінії, універсальний дизайн і зручність використання - все це духовки нової серії Quadrum, розробленої інженерами Hansa. У даній дизайнерської серії представлені духовки з різною функціональністю, від базових до функціональних моделей.

Клас енергоспоживання A

Hansa піклується про навколишнє середовище, застосовуючи поряд з новітніми технологіями екологічні рішення. Тому всі кухні, духові шафи і плити мають клас енергоспоживання А. Найвищий клас енергоспоживання А гарантує найнижчі рахунки за електрику.

Швидкий розігрів

Ви можете використовувати цю функцію для досягнення потрібної температури за найкоротший час. Духова шафа нагрівається до температури 150 ° C за 4 хвилини, що на 20% швидше стандартного часу нагріву. Тепер ви можете зосередитися на приготуванні їжі замість того, щоб чекати, коли духова шафа нагріється до потрібної температури. Розігрівання їжі тепер став так само швидше і простіше.

Легкоочісні дверцята

Завдяки новій конструкції дверцята, з неї можна безпечно і просто вийняти скло без зняття всієї дверцята. Використання двох засувок у верхній частині дверцят дозволяє обійтися без застосування будь-яких інструментів, і це можна зробити самостійно. Тепер доглядати за чистотою духової шафи зовсім просто.

Розморожування

Ця спеціальна функція ідеально підходить для розморожування таких страв, як м'ясо, риба, хліб і печиво. Завжди у вашому розпорядженні.

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс12
Країна виробництваПольща
Дисплейтак
Типелектрична
Також шукаютьз конвекцією
Додаткові функціїверхній нагрів
Колірбілий
Особливостішвидкий нагрів духовки
ВиробникHansa
Ширина66.00
Довжина67.00
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Духова шафа Hansa BOEW 68411 (BOEW68411)