Плита Hansa FCCW59493

17999

Плита Hansa FCCW59493

17 999,00 ₴
Тип - електрична, кількість конфорок - 4, тип духовки - електрична, 85 см, 50 см, 60 см, 39 кг, білий
Наявність:В наявності
SKU U0364176
BrandHansa
Деталі

Тришарове скло

Ви колись обпалювали руки, випадково торкаючись гарячої дверцят духовки? З плитою Hansa в вашому домі це більше не повториться. Дверцята духовки оснащена 3 панелями - внутрішня панель відображає тепло, не дозволяючи зовнішньої панелі ставати занадто теплою. Забезпечте кухонну безпеку для всіх членів вашої родини.

Швидкий попередній нагрів

Ви в постійному поспіху, і у вас немає часу ні на що? Ця функція дає вам можливість швидко нагрівати духовку до бажаної температури. При включенні кільцевого і нижнього нагрівача або супер-гриля з вентилятором ця функція використовує повну потужність духовки для швидкого її нагрівання. Духовку можна включити перед тим, як покласти їжу, і ви можете бути впевнені, що все зробите вчасно!

Очищення паром

Завдяки супер гладкою структурі емалі, очищення відбувається швидко, легко і ефективно. Просто налийте півлітра води в деко, помістіть його в духовку, встановіть температуру на 50 ° C, звичайний режим і час на 30 хвилин або налийте воду і активуйте функцію очистки на дисплеї. Як тільки пар проник і пом'якшив забруднені частини стінки духовки, ви можете витерти всі це вологою ганчіркою або губкою, щоб отримати блискучу, брудну поверхню.

Клас енергоефективності А

Тепер прилади доступні в енергетичному класі. Це означає зниження споживання електроенергії.

Індикатор залишкового тепла

Індикатор залишкового тепла попереджає, що зона нагріву все ще гаряча, навіть якщо вона була виключена. Ця функція дозволяє безпечно готувати і запобігати нещасним випадкам.

Стандартний світло

Світло в задній частині духовки дає чітке уявлення про підготовлювану їжі.

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс12
Країна виробництваПольща
Дисплейтак
Типелектрична
Також шукаютьвузькі 40-55 см
ПотужністьЗадня ліва 1.2 кВт
Колірбілий
ВиробникHansa
Ширина60.00
Довжина60.00
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Плита Hansa FCCW59493