Зарядний пристрій для акумуляторів Extradigital BM210 (AAC2827)

1764

Зарядний пристрій для акумуляторів Extradigital BM210 (AAC2827)

1 764,00 ₴
Типорозмір акумуляторів - АА, ААА, електрохімічна система акумуляторів - Ni-Mh, Ni-Cd, живлення - від мережі, індикація зарядки - дисплей, зарядний струм - 1400 мА, кількість акумуляторів в комплекті - без акумуляторів
Наявність:В наявності
SKU U0126322
Деталі

Зарядний пристрій EXTRADIGITAL BM210 (AAC 2827)
За сукупністю функцій і зручністю використання, зарядний пристрій Extradigital BM-210 на сьогоднішній день є одним з найбільш збалансованих на ринку. Доступна ціна, простота і логічність меню, набір необхідних функцій, роблять зарядний пристрій Extradigital BM-210 одним з найкращих варіантів при виборі зарядного пристрою. За своїми функціями - це аналог зарядного пристрою Maha Powerex MH-C9000 c деякими відмінностями і поліпшеннями. Зарядний пристрій Extradigital BM210 дозволяє заряджати, розряджати, тестувати, розганяти / тренувати і відновлювати ємність акумуляторів.

Основні властивості зарядного пристрою: двоядерний процесор. Чотири повністю незалежних і індивідуально програмованих канали. Вибір струму заряду: від 200 mA до 1000 mA. При використанні тільки двох слотів максимальний струм можна встановити 1200 mА і 1400 mА. Одночасна робота з Ni-Cd / Ni-MH акумуляторами АА / ААА розмірів. Інформативний LCD екран відображає поточні дані (струм зарядки, час, напруга, накопичена ємність) по кожному слоту. Автоматичне включення підсвічування LCD екрана при роботі з пристроєм. Автоматичне перемикання на компенсаційну підзарядку малим струмом для підтримки максимальної ємності акумуляторів. Захист від перегріву акумуляторів і зарядного пристрою. Визначення стану акумуляторів за принципом -ΔV. Визначення несправних елементів живлення. П'ять режимів роботи: заряд, розряд, відновлення, визначення максимальної місткості, швидкий тест.

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс12
Країна виробництваКитай
ТипАА
ТипорозмірАА
Електрохімічна системаNi-Cd
ВиробникEXTRADIGITAL
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Зарядний пристрій для акумуляторів Extradigital BM210 (AAC2827)