Вирівнювач для волосся Remington S5700

1799

Вирівнювач для волосся Remington S5700

1 799,00 ₴
Призначення - побутовий, потужність - 50 Вт, тип управління - електронне, час нагріву - 15 сек, матеріал пластин - керамічні пластини, функції - автовимкнення, блокування температури, випрямлення волосся, довжина шнура - 3 м, вага - 0.34 кг, чорний
Наявність:В наявності
SKU U0525051
Деталі

Випрямляч Remington S5700

Створюйте стильні образи, не виходячи з дому, за допомогою випрямляча Copper Radiance. Забезпечуючи високу салонну продуктивність, він нагрівається за 15 секунд і дозволяє вибрати з 9 цифрових налаштувань температури до 230° C. Вдосконалені керамічні пластини, просочені міддю, додають стиль вашому випрямителю і рівномірно розподіляють тепло, а тонкі 110-міліметрові плаваючі пластини забезпечують рівномірний тиск при укладанні.

Швидка салонна ефективність

Створіть гладкі і прямі стилі укладання за допомогою випрямляча Copper Radiance. Швидка салонна продуктивність і надшвидкий нагрів за 15 секунд. Виберіть з 9 цифрових налаштувань температури до 230° C, щоб налаштувати температуру відповідно до вашого типу волосся.

Поліпшення керамічні пластини

Випрямляч Copper Radiance привносить стиль і насиченість завдяки вдосконаленим керамічним пластинам, просоченою міддю. Ця модна колірна гамма не тільки робить ваш прилад для укладання чудовим, але і дозволяє рівномірно розподіляти тепло по пластинах.

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс36
Країна виробництваКитай
Типелектронне
Потужність50 Вт
Колірчорний
Особливостіавтоматичний вибір напруги
ВиробникRemington
Матеріалкерамічні пластини
Призначенняпобутовий
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Вирівнювач для волосся Remington S5700