Вирівнювач для волосся Magio MG-577

518

Вирівнювач для волосся Magio MG-577

518,00 ₴
Призначення - побутовий, потужність - 45 Вт, тип управління - механічне, матеріал пластин - керамічні пластини, чорний, золотий
Наявність:В наявності
SKU U0351420
BrandMagio
Деталі

Випрямляч для волосся Magio MG-577

Ваш стиль - наш пріоритет. Стайлер Magio MG-577 - це універсальний компактний прилад для волосся, за допомогою котрого можна за лічені хвилини надати собі бажаний стиль: від рівних гладких волосся до елегантних локонів. Стайлер укладений в стильний корпус з якісного пластику.

Дбайливе ставлення до волосся. Матеріал поверхні робочих пластин - кераміка, що робить укладку максимально безпечною для здоров'я волосся. Керамічні пластини наносять незначний шкоди волоссю, які не електризують і не пересушують їх. Після укладання волосся легко розчісується, надовго зберігають форму, кінчики виглядають живими.

Конструкційні та технічні особливості. Потужність приладу - 45 Вт, що призводить до збільшення швидкості нагріву. Завдяки покриттю корпусу Soft Touch рука під час укладання не ковзає, що зводить імовірність травмування практично до нуля. А за допомогою механічного терморегулятора в формі коліщатка, можна вибрати оптимальну температуру для різних типів волосся. Петелька для підвішування і блокування ручки створюють додаткову зручність при використанні.

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс12
Країна виробництваКитай
Типмеханічне
Потужність45 Вт
Колірзолотий
Особливостіпетля для підвішування
ВиробникMagio
Матеріалкерамічні пластини
Ширина5.00
Довжина8.00
Призначенняпобутовий
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Вирівнювач для волосся Magio MG-577