Варочна поверхня Interline HIV 768 SFB BA (HIV768SFBBA)

12999

Варочна поверхня Interline HIV 768 SFB BA (HIV768SFBBA)

12 999,00 ₴
Тип поверхні - електрична, індукційні, склокераміка, кількість конфорок - 4, Передня ліва 2 кВт, Задня ліва 2 кВт, Передня права 1.5 кВт, Задня права 1.5 кВт, управління - сенсорне, Розміри ніші для вбудовування - 56 х 49 см, чорний
Наявність:В наявності
SKU U0414171
Деталі

Стиль і дизайн на висоті
Електрична варильна поверхня Interline HIV 768 SFB BA має витончений, елегантний дизайн, оскільки виготовлена з склокераміки. Колір поверхні – класичний, чорний, тому відмінно вписується в інтер'єр сучасної кухні.

Booster-можливості для швидкого нагріву
У вручений поверхні Interline HIV 768 SFB BA є функція Booster. Завдяки цій функції нагрівальний елемент конфорки прогріваються практично моментально, оскільки його потужність збільшується в 15 разів. З такою конфоркою ви зможете приготувати будь-яку страву за короткий час, заощадити витрати на електроенергію і свій дорогоцінний час.

Безпечна робота, як гарантія високої якості
Варильні поверхні Interline HIV 768 SFB BA і ціна доступні для покупки у нас в інтернет магазині. Наявність всіх необхідних функцій для безпечної експлуатації вказує на високоякісність збірки. Для захисту від дітей вбудована функція блокування панелі від несанкціонованого доступу. Захист від перегріву вимикає плиту, захищаючи її від поломки. Щоб убезпечити користувача від опіку, передбачений індикатор залишкового тепла. Захист від переливу відключає пристрій в разі закипання і попадання вологи на поверхню приладу.

Функція Stop&Go та інші корисності
Вбудована опція Stop&Go дозволяє перервати, а потім продовжити приготування їжі всього одним дотиком за тими ж параметрами. Це дуже зручно, оскільки якщо потрібно відлучитися з кухні під час приготування їжі, страва не підгорить і не википить. Використовуючи вбудований таймер можна запрограмувати час вимикання і в цей час займатися іншими невідкладними справами. Поверхня має 9 потужностей на вибір, щоб страви, приготовані на ній, виходили в кращому вигляді.

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс12
Країна виробництваКитай
Типелектрична
Колірчорний
ВиробникINTERLINE
Матеріалсклокераміка
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Варочна поверхня Interline HIV 768 SFB BA (HIV768SFBBA)