Ваги кухонні Sencor SKS 5305 (SKS5305)

1002

Ваги кухонні Sencor SKS 5305 (SKS5305)

1 002,00 ₴
Тип - електронні, Конструкція - з плоскою платформою, максимальна вага зважування - 5 кг, градація - 1 г, одиниці вимірювання - г, мл, Колір - нержавіюча сталь
Наявність:Зняте з виробництва
SKU U0448251
BrandSencor
Деталі

Незамінний атрибут на кухні
Жодна досвідчена господиня не обійдеться на кухні без точних і практичних кухонних ваг. Електронні ваги Sencor SKS 5305 це прекрасний вибір для тих, хто любить готувати. Адже для ідеального результату в приготуванні випічки і вишуканих страв просто необхідний точний розрахунок маси складових. Ваги мають стильний привабливий дизайн, завдяки чому чудово впишуться в будь-який інтер'єр кухні. Висока якість матеріалів, з яких виконано пристрій гарантують довгу і приємну службу.

Зручність використання
Поверхня кухонних ваг Sencor SKS 5305 виконана у вигляді платформи з нержавіючої сталі, яка відрізняється своєю міцністю і простотою у догляді. Платформа дозволяє зважувати габаритні продукти, а тісто або рідкі продукти можна зважувати в будь-якій зручній тарі. Для більш точного вимірювання ваги обладнані чотирма сенсорами, які передають дані про вантаж. Ваги дозволяють вимірювати вагу продуктів до 5 кілограм, при цьому похибка становить всього один грам. Для отримання точної ваги продукту зручно скористатися функцією обнулення маси тари. Також буде корисний показник обсягу води і молока. Функція послідовного зважування дає можливість вимірювати вагу кожного інгредієнта, а потім дізнатися їх загальну масу.

Функціональність
Електронні кухонні ваги Sencor SKS 5305 обладнані функцією автоматичного виключення при тривалому бездіяльності. Щоб уникнути поломки пристрою в результаті переваги ваги оснащені індикатором перевантаження. Індикатор розрядженої батареї повідомить, коли підійшов час замінити батарейку. Для збільшення детальної наочності використаний великий LCD дисплей з інверсійної підсвічуванням.

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс12
Країна виробництваКитай
ДисплейРК-дисплей
Типелектронні
Колірнержавіюча сталь
ВиробникSencor
Матеріалметал
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Ваги кухонні Sencor SKS 5305 (SKS5305)