Тример Remington MB9100

3319

Тример Remington MB9100

3 319,00 ₴
Призначення - для бороди і вусів, тип гоління - сухе, система гоління - леза, кількість бритвених головок/сіток - 1, матеріал лез - сталь, живлення - від мережі, акумулятор, Колір - сірий
Наявність:В наявності
SKU U0530998
Деталі

Стайлінг бороди, якій ви пишаєтеся, з тримерами Heritage. Цей тріммер, що володіє чудовим дизайном і професійними характеристиками, перетворить ваш стиль бороди і вусів. Компактні леза з нержавіючої сталі мають систему самостійної заточування, тому ви завжди можете насолоджуватися чудовою якістю стрижки. Виберіть одну з 8 насадок з професійної градацією, які ідеально підходять для укладання і стрижки бороди.

Преміальний дизайн

Ми є піонерами чоловічого стайлінгу з 1937 року, тому наш триммер для бороди Heritage був розроблений, щоб віддати данину поваги нашій історії. Цей тріммер в класичному стилі стане культовим, але позачасовим прикрасою вашої ванної кімнати.

Професійні результати

Кожен раз насолоджуйтеся професійними результатами стрижки з компактними лезами з нержавіючої сталі триммера для бороди Heritage. Ці самозатачивающиеся леза були розроблені, щоб зрізати густий волосся, з постійною заточуванням для продовження терміну служби.

8 насадок

Бороди бувають різних форм і розмірів. Ось чому триммер для бороди Heritage пропонує на вибір 8 професійних гребенів від 1,5 до 15 мм. Використовуйте короткі гребені для створення Фейдо бакенбардов або укороченою бороди, а більш довгі гребені для стрижки більш довгого волосся на обличчі.

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс60
Країна виробництваКитай
Типсухе
Колірсірий
Особливостііндикатор заряду
Додатковочохол для зберігання
ВиробникRemington
Матеріалсталь
Призначеннядля бороди і вусів
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Тример Remington MB9100