Посудомийна машина Eleyus DWB 60036

18275

Посудомийна машина Eleyus DWB 60036

18 275,00 ₴
Тип - вбудована, завантаження - 15 комплектів посуду, A++, кількість програм - 6, 4, 47 дБ, 82 см, 59.8 см, 57 см, Колір - бежевий
Наявність:В наявності
SKU U0573983
BrandELEYUS
Деталі

У щоденному ритмі надзвичайно важливо приділяти час і увагу близьким. Так добре зібратися разом за кухонним столом, додати хорошу жменю турботи і любові до смачних домашніх страв, обговорити радості й успіхи всього дня і не турбуватися про цілу гору брудного посуду. Довірте рутинні справи посудомийні машини ELEYUS, а найцінніший час вибачте найважливішим людям.

ELEYUS DWB 60036 - містка і функціональна посудомийна машина для бездоганно чистою і висушеного посуду. Щоб ваше інтер'єрне рішення залишалося цілісним, посудомийка інтегрується в кухонний гарнітур, а на її фасад встановлюється звичайна панель.

15 комплектів посуду
Забудьте про ручне миття великих тарілок, широких каструль, сковорідок або кухонного приладдя. Наявність такої помічниці на кухні порадує хазяйку великої родини, шеф-повара або любителів готувати.

Додаткова полиця для столових приборів EcoTray
Додаткова верхня висувна полиця EcoTray вміщує столові прибори, маленькі блюдця і невеликі чашки в горизонтальному положенні, щоб заповнення посудомийки стало зручніше. Полку EcoTray комфортно розвантажувати в потрібному місці після миття, адже вона легко знімається навіть однією рукою.

Половинне завантаження
Якщо посуду недостатньо для повного завантаження посудомийки і ви хочете почати процес миття - вибирайте режим половинного завантаження, економлячи при цьому воду і електроенергію.

Захист від протікання Total AguaStop
Система AquaStop гарантує постійний захист від протікання не тільки посудомийної машини, а й вхідного шланга. Тому ви можете бути спокійними, навіть коли посудомийка працює під час вашої відсутності вдома або в нічний час.

Сушка TurboPower
Надзвичайно швидка сушка TurboPower під впливом циркулюючого гарячого повітря бездоганно висушує вимитий посуд за короткий проміжок часу.

Автоматична програма
Мрієте про ретельне очищення з мінімальними витратами води, електроенергії і часу? Сенсор чистоти води розпізнає ступінь забруднення посуду, тому автоматична програма підбирає максимально ефективний цикл мийки.

Гігієнічна програма
Будьте впевнені в максимально ретельному очищенні дитячого посуду і пляшок від мікробів і бактерій. Стерильно чистий посуд завдяки ополіскуванню нагрітої до 70°С води - звичайна справа для гігієнічної програми.

Відкладений старт
Налаштуйте таймер відкладеного старту до 19 годин і посудомийна машина почне процес миття в запланований час, щоб посуд був чистим перед сніданком або вечерею. Приємний бонус - економія електроенергії за нічним тарифом.

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс60
Країна виробництваТуреччина
Типвбудована
Також шукаютьз шириною 60 см
Колірбежевий
ОсобливостіAqua Stop
ВиробникELEYUS
Ширина45.00
Довжина57.00
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Посудомийна машина Eleyus DWB 60036