Плойка Magio МG-707

375

Плойка Magio МG-707

375,00 ₴
потужність - 30 Вт, матеріал покриття - керамічне, колір - чорний, фиолетовий
Наявність:В наявності
SKU U0351419
BrandMagio
Деталі

Плойка Magio МG-707 зроблена у вигляді конуса: нагрівальний елемент звужується до верху. Таке просте рішення дозволяє добитися відмінного результату в накрутці волосся, адже пасмо легко зафіксувати, обвиваючи навколо нагрівального елементу. Використовуйте плойку для повсякденних і святкових укладок з вертикальними і горизонтальними локонами.

Двошарова кераміка. Покриття нагрівального елементу складається з 2 шарів кераміки, тому пристрій якісно розігрівається, швидко досягаючи високої температури. Таке покриття дозволяє вам за один раз надати локону бажану форму, а не проводити кілька циклів накрутки одного і того ж ділянки, травмуючи його і висушуючи. При температурі 200 ° C, до якої розігрівається плойка, це дуже важливо.

Неслизька рукоять. Для зручного використання плойки дуже важлива форма і покриття поверхні рукояті. У даній моделі вона досить продумана: форма дозволяє охопити долонею корпус без остраху упустити пристрій. Чіпка поверхню ручки має нерівності, тому фіксація приладу в долоні вельми ефективна.

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс12
Країна виробництваКитай
Типплойка конусна
Також шукаютьнедорогі
Потужність30 Вт
Колірфиолетовий
Особливостіпетля для підвішування
ВиробникMagio
Матеріалкерамічне
Ширина5.00
Довжина7.00
Призначенняпобутовий
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Плойка Magio МG-707