Морозильна камера Liberty HF-200 CE

9719

Морозильна камера Liberty HF-200 CE

9 719,00 ₴
Корисний об'єм морозильної камери - 200 л, потужність заморожування - 15.5 кг/добу, Т, 84.5 см, 90.5 см, 54.5 см, білий
Наявність:В наявності
SKU U0223261
BrandLIBERTY
Деталі

Морозильна камера LIBERTY HF-200 CE

При розробці моделі, були максимально враховані кліматичні умови України, зокрема різке підвищення температури в літній період, тому адаптований до роботи в кліматичному класі Т, що гарантує безперебійну і ефективну роботу до температури +43°C. Крім того, потужний компресор безпечно запускає роботу морозильної камери навіть при зовнішній температурі до -15°C. Завдяки новітнім технологіям виробництва морозильні камери Liberty економно споживають електроенергію. І, що важливо для умов України, забезпечують тривалий термін (26 годин) зберігання заморожених продуктів після знеструмлення.

Завдяки наявності електронного управління в морозильній камері завжди підтримується задана температура. Функція пам'яті забезпечує автоматичний перезапуск після включення електроенергії з раніше заданими параметрами. Якщо необхідно одночасно завантажити велику кількість продуктів, є можливість включити функцію суперзаморожування. Вбудований конденсатор і випарник запаяні в корпус, що зменшує вібрацію і полегшує догляд за приладом.

Зберегти первинний смак і вигляд харчових продуктів надовго тепер можливо! Починайте робити заготовки і запаси ягід, зелені, грибів, консервуйте фрукти і овочі, зберігайте тривалий час м'ясо і рибу завдяки універсальній моделі морозильної камери LIBERTY HF-200 CE!

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс12
Країна виробництваТуреччина
Типгоризонтальна
Потужність15.5 кг/добу
Колірбілий
Особливостівнутрішній конденсатор
Додатковошвидка заморозка
ВиробникLIBERTY
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Морозильна камера Liberty HF-200 CE