Мишка Maxxter Mc-331

126

Мишка Maxxter Mc-331

126,00 ₴
для ноутбука, для комп'ютера, USB, 1600 dpi, 4, 110 x 61.5 x 36 мм, 1.2 м
Наявність:В наявності
SKU U0351113
BrandMaxxter
Деталі

Мишка Maxxter Mc-331

Стильна, компактная проводна миша, що забезпечує максимальний комфорт в роботі. Виконана з високоякісних матеріалів з використанням оптичного сенсора. Це доступний ігровий маніпулятор для тих, хто шукає надійний інструмент для улюблених розваг.

Проста і універсальна мишка для щоденного використання. Чудово підходить для застосування з ноутбуком, адже підтримує бездротове підключення. Має продуману форму корпусу, тому зручно розміщується в руці. Оснащена трьома парами кнопок для оперативного управління і гарантує чітку роботу, без перешкод.

Миші - це один з основних інструментів для управління комп'ютером. Її основні функції полягають в наведенні на предмет, відкриття папок чи інших дій. Зараз їх випускається величезна різноманітність, що дозволяє підібрати девайс за своїми уподобаннями та його призначенню.

Асортимент приладу для ПК дуже широкий і різноманітний. Вибирати мишу можна за зовнішнім виглядом, формою, призначенням, типу підключення. За останнім критерієм товар поділяється на дві категорії: провідні; бездротові.

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс12
Країна виробництваКитай
Інтерфейс підключенняUSB
ТипКласичні
Роздільна здатність1600 dpi
Кількість кнопок4
Тип сенсораоптичний
Роздільна здатність (max)1600 dpi
Колірчорний
Особливостіналаштування ваги
ВиробникMaxxter
Ширина7.00
Довжина12.00
Призначеннядля комп'ютера
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Мишка Maxxter Mc-331