Материнська плата Gigabyte B550 AORUS ELITE AX V2

6699

Материнська плата Gigabyte B550 AORUS ELITE AX V2

6 699,00 ₴
Soc - AM4, AMD B550, DDR4, Макс. пам'ять - 128 ГБ, Зовнішні - 3 x USB 3.2 Gen 1, 2 x SMA antenna connectors (2T2R), 1 x Q-Flash Plus button, 2 x USB 3.2 Gen 2 Type-A, 1 x RJ45, 2 x USB 2.0, 1 x HDMI, 1 x DisplayPort, 1 x optical SPDIF out, 5 x Audio, Внутрішні - 2 x M.2 Socket 3, 4 x Sata 6.0 Gb/s, Wi-Fi (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac), Bluetooth 5.0, ATX, BOX
Наявність:В наявності
SKU U0500261
Деталі

Ексклюзивна схема харчування
Підсистема живлення материнських плат AORUS B550-серії на базі цифрових компонентів забезпечує гарантовану працездатність процесорів AMD Ryzen 3-покоління і інших енергоємних компонентів платформи. По завершенні численних експериментів і випробувань в заводських умовах GIGABYTE представляє унікальні материнські плати AORUS B550-серії, адресовані ентузіастам. Ніяких компромісів, ніколи не зупиняйтеся на досягнутому!

Неперевершена продуктивність
Зростаючий клієнтський попит на системи з максимальною продуктивністю - один з ключових стимулів для інженерів GIGABYTE своєчасно впроваджувати прогресивні технології та розробляти нові унікальні продукти. Рішення компанії передбачають різні варіанти організації дискової підсистеми на базі M.2-накопичувачів, гарантуючи високу швидкість на операціях читання / запису, в тому числі, за рахунок ефективного охолодження. Адаптивна технологія Daisy Chain на прикладі материнських плат B550-серії дозволяє задіяти PCIe 4.0-компоненти нового покоління з метою модернізації платформи.

Оригінальна схема охолодження
Стабільно висока швидкодія і захист від перегріву гарантуються передовою системою охолодження, зокрема фірмовими радіаторами Thermal Guard. Силові МОП-транзистори в складі підсистеми живлення і M.2 SSD-накопичувачі чудово працюють на материнських платах AORUS B550-серії навіть при повному завантаженні. Комфортний температурний режим для компонентів - запорука надійності всієї системи.

Комунікації майбутнього
Флагманські продукти повинні бути орієнтовані на перспективу, щоб система на їх основі відповідала вимогам прогресивних технологій. Материнські плати AORUS B550-серії забезпечують взаємодію платформи з мережевою інфраструктурою? в тому числі засобами швидкісного WiFi-модуля, і дисковою підсистемою нового покоління, гарантуючи високу швидкість передачі даних.

HI-FI аудіопідсистема
Якість звуку на тлі динаміки ігрового процесу високо цінується в середовищі ентузіастів. Материнські плати B550-серії оснащені високоякісними компонентами аудиотракта, зокрема аудіоконденсаторамі WIMA FKP2 і Nichicon Fine Gold категорії Hi-Fi, які забезпечують чудову якість звучання. Ексклюзивна технологія AORUS AMP-UP Audio - це ідеальне рішення для організації аудиоподсистеми, адресований самим вимогливим користувачам і меломанам.

Елегантність і естетика
Засобами фірмової функції RGB FUSION 2.0 материнські плати B550-серії передбачають можливість підключення і управління вбудованими та зовнішніми світлодіодними лінійками і / або пристроями AORUS з RGB-підсвічуванням, а також адресованими ARGB LED-лінійками, з метою надати ПК і його оточенню унікальний, неповторний вигляд .

Концепція ULTRA DURABLE
Бездоганна репутація продуктів GIGABYTE багато в чому обумовлена ​​неухильного дотримання передових галузевих стандартів якості на всіх стадіях виробничого процесу. У цьому контексті доречно нагадати, що елементна база для материнських плат B550-серії - це виключно високоякісні компоненти і комплектуючі, в тому числі, міцні і надійні колодки портів і елементи кріплення.

Можливості BIOS і ПО APP CENTER
Актуальне програмне забезпечення органічно доповнює апаратну складову ПК. У комплект поставки материнських плат B550-серії входять кілька корисних фірмових додатків з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, які допоможуть організувати роботу і управління ключовими компонентами і параметрами материнської плати.

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс36
Країна виробництваКитай
ТипM.2 22110
Тип поставкиBOX
ПроцесорAMD Ryzen™ 5000 Series/ 3rd Gen Ryzen™ and 3rd Gen Ryzen™ with Radeon™ Graphics Processors
Тип оперативної пам'ятіDDR4
Також шукаютьматеринська плата для ПК
Форм-факторATX
Швидкість10/100/1000/2500 Мбіт/с
ВиробникGIGABYTE
Ширина, м244
Призначеннягеймерська
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Материнська плата Gigabyte B550 AORUS ELITE AX V2