Материнська плата Biostar A68N-2100K

2065

Материнська плата Biostar A68N-2100K

2 065,00 ₴
Soc - З вбудованним процесором, SOC, DDR3, Макс. пам'ять - 16 ГБ, Зовнішні - 1 x VGA, 2 x USB 3.2 Gen 1, 1 x RJ45, 2 x USB 2.0, 2 x PS/2, 1 x HDMI, 3 x Audio, Внутрішні - 2 x Sata 6.0 Gb/s, Mini ITX, BOX
Наявність:Зняте з виробництва
SKU U0515691
BrandBiostar
Деталі

Материнська плата від Biostar розроблена для вашої впевненості сьогодні та в майбутньому. Безліч використовуваних сучасних технологічних інновацій і сучасних компонентів забезпечують широкий функціонал і надійність навіть під час роботи в складних умовах.

HD Audio
Забезпечує високу якість звуку з його мінімальною втратою.

Вихід S/PDIF на борту
Вбудований оптичний і коаксіальний роз'єм для передання цифрового аудіосигналу без спотворень на підсилювач AV і професійну акустичну систему.

HDMI 4K/2K
Нова роздільна здатність 4K/2K дає змогу показувати зображення високої чіткості з роздільною здатністю, що вчетверо перевищує роздільну здатність Full HD, а дисплей 4K/2K точно зображає яскравий, високодеталізований контент, що наповнює весь екран реалістичними зображеннями. Можливість під'єднання до ПК через один кабель HDMI для зображення даних 4K/2K.

DX11.1
Direct3D 11.1 дає змогу API-інтерфейсам Direct 3D 10 і API-інтерфейсів Direct3D 11 використовувати один базовий пристрій рендерингу. І це дає змогу розробникам досягти високошвидкісного, повністю сумісного програмного растеризатора.

SATAIII 6 Гбіт/с
SATAIII 6 Гбіт/с забезпечує вищу пропускну здатність для вилучення й передання HD-медіафайлів. Завдяки цьому надшвидкісному переданню даних SATAIII забезпечує неймовірний приріст даних, який удвічі швидший, ніж у SATA 3G.

USB 3.2 Gen1 Type-A
USB 3.2 Gen1 забезпечує чимале підвищення продуктивності та може використовуватися для під'єднання декількох пристроїв, не турбуючись про сумісність. Він здатний передавати дані зі швидкістю до 5 Гбіт/с і обернено сумісний з усіма наявними продуктами USB.

UEFI BIOS
Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) — це абсолютно новий фреймворк, що забезпечує революційний інтерфейс. Це сучасний зрозумілий і простий у використанні графічний інтерфейс користувача. UEFI постачається з яскравими та зрозумілими значками, які дають змогу користувачам перейти безпосередньо на рівень установлення.

BIO-Flasher
Оновлення BIOS без зусиль з USB-накопичувача перед входом до ОС.
BIO-Flasher — це зручний інструмент для оновлення BIOS. Просто запустіть цей інструмент і встановіть BIOS на USB-драйвер, перш ніж увійти в ОС. Ви можете оновити BIOS лише кількома клацаннями миші, не готуючи додаткову дискету або іншу складну утиліту для прошивки.

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс24
Країна виробництваКитай
ТипPCIe x16
Тип поставкиBOX
ПроцесорAMD E1-6010 SoC
Тип оперативної пам'ятіDDR3
Також шукаютьматеринська плата для ПК
Форм-факторMini ITX
Швидкість10/100/1000 Мбіт/с
ВиробникBiostar
Ширина, м170
Ширина5.00
Довжина20.00
Призначеннязвичайна
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Материнська плата Biostar A68N-2100K