Машинка для стрижки Panasonic ER-GB 80 (ER-GB80-S520)

2499

Машинка для стрижки Panasonic ER-GB 80 (ER-GB80-S520)

2 499,00 ₴
Живлення - акумулятор + від мережі, 1 - 20 мм, час зарядки - 1 година, час автономної роботи - 50 хвилин, клькість насадок - 3, Колір - сріблястий, чорний
Наявність:В наявності
SKU U0145050
Деталі
Машинка для стрижки PANASONIC ER-GB80 (ER-GB80-S520)
Вибираючи потрібну насадку, ви можете з легкістю підрівняти бороду або вуса, підстригти волосся на голові або доглядати за волоссям на тілі. Ідеально підходить для акуратної стрижки бороди і створення чітких ліній, ретушування і підрівнювання. Міцні леза з нержавіючої сталі із заточуванням 45 ° забезпечують точне зрізання волосся. Леза з гострими передніми краями з легкістю видаляють навіть товсті і жорстке волосся.

Детальний триммер для точного підрівнювання забезпечує легке і точне підрівнювання вусів або бороди. Також відмінно підходить для догляду за бакенбардами і довгим волоссям. Прикріпіть насадку і встановіть потрібну довжину. Дозволяє з легкістю підрівняти волосся за вухами і на потилиці. Завдяки налаштуванні довжини, волосся видаляються легко і плавно. Насадка для догляду за волоссям на тілі. Рівномірний догляд за волоссям на ногах і грудях створює охайне враження. Насадка захищає шкіру і забезпечує дбайливий догляд за волоссям в інтимних місцях. Для очищення пристрою обполосніть його під струменем води.
Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс12
Країна виробництваКитай
Типзнімні насадки
Також шукаютьнайкращі
Колірсріблястий
Додаткововологе очищення
ВиробникPANASONIC
Комплектаціяадаптер
Матеріалсталь
Ширина7.00
Довжина20.00
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Машинка для стрижки Panasonic ER-GB 80 (ER-GB80-S520)