Маршрутизатор TP-Link TL-R470T+

1421

Маршрутизатор TP-Link TL-R470T+

1 421,00 ₴
10/100BASE-TX Ethernet, LAN - 4, фільтрація MAC-адрес, фільтрація вмісту URL, фільтрація IP-адрес, демілітаризована зона (DMZ), NAT
Наявність:В наявності
SKU U0001475
BrandTP-Link
Деталі
Маршрутизатор з балансуванням навантаження TP-Link TL-R470T - це пристрій з високою продуктивністю і стабільністю роботи, що дозволяє заощадити кошти при організації мереж в таких місцях, як Інтернет-кафе і малі офіси.



TP-Link TL-R470T оснащений 400 МГц процесором для підвищеної швидкості обробки даних, вбудованим блоком живлення для стабілізації роботи протягом тривалого часу і спеціальним корпусом із захистом від блискавок.



TP-Link TL-R470T оснащений трьома взаємозамінними портами, які можуть використовуватися в якості портів LAN або WAN в залежності від вимог, висунутих до вашого підключення до Інтернету. Так, маршрутизатор здійснює підтримку до 4-х портів WAN.



Маршрутизатор також оснащений функцією балансування навантаження, що дозволяє автоматично вибрати найбільш ефективний канал для завантаження і тим самим забезпечити користувачам мережі максимально швидке та надійне з'єднання.



За замовчуванням в TP-Link TL-R470T тільки два порти налаштовані на режим WAN: порт 1 і порт 2 працюють в режимі WAN, в той час як порти 3-5 налаштовані на режим LAN.
Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс24
Країна виробництваТайвань
Вхідний інтерфейс10/100BASE-TX Ethernet
Віддалене управлінняWEB-інтерфейс
ВиробникTP-Link
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Маршрутизатор TP-Link TL-R470T+