Кронштейн до проектора Charmount CT-PRB-2M

705

Кронштейн до проектора Charmount CT-PRB-2M

705,00 ₴
Кріплення, тип кріплення - стельовий, сумісність - універсальний, кут нахилу/повороту - -15° - +15°, максимальне навантаження - 10 кг, колір - білий
Наявність:В наявності
SKU U0312361
Деталі

Кронштейн для проектора CHARMOUNT CT-PRB-2M для кріплення відеопроектора з максимальним навантаженням 10 кг має регульований винос від 650 до 100 мм. Кронштейн ідеально підходить для застосування як в умовах комерційної експлуатації, так і в домашніх умовах.

Алюмінієва конструкція з декоративними пластиковими накладками дозволяє приховати кабелі та надати акуратний вигляд встановленому проектора. Кронштейн для проектора CHARMOUNT CT-PRB-2M дозволить надійно закріпити ваш проектор. Він розроблений з урахуванням безпеки, максимальної функціональності, а також володіє естетичним зовнішнім виглядом і легкістю установки.

Компанія Charm-tech під брендом CHARMOUNT спеціалізується на виробництві повної лінійки настінних і стельових кріплень для LED / LCD / плазмових телевізорів, кронштейнів для проекторів. Великий асортимент кріплень CHARMOUNT налічує більше 800 моделей.

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс12
Країна виробництваКитай
ТипКріплення
Колірбілий
Максимальне навантаження10 кг
ВиробникCHARMOUNT
Сумісністьуніверсальний
Ширина10.00
Довжина16.00
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Кронштейн до проектора Charmount CT-PRB-2M