Крапельна кавоварка Grunhelm GDC-G1059

4159

Крапельна кавоварка Grunhelm GDC-G1059

4 159,00 ₴
тип управління - сенсорне, тип кави для використання - зерновий, мелений, потужність - 1050 Вт, чорний
Наявність:В наявності
SKU U0570219
Деталі

Крапельна кавоварка
Grunhelm GDC-G1059 - ефективна кавоварка, яка буде однаково продуктивною для дому та офісу від компанії Grunhelm. Кофемашина може в дуже короткий термін підготувати багато кавових напоїв, має вбудовану систему самоочищення, а також повністю автоматизований процес створення напою. Наявність капучинатора дозволить готувати капучино, лате і інші кавові напої з молоком.

Доступний інтерфейс
Grunhelm GDC-G1059 оснащена доступним інтерфейсом, керування машиною просте і інтуїтивне. Є сенсорний екран із зрозумілим меню і кольоровими іконками. Почати процес приготування дуже просто - достатньо натиснути на старт. Користувач може створити налаштування з приготування напою і задати їх як стандартні - тоді машина буде готувати ваш улюблений напій в один клік. Також, можна регулювати параметри інших напоїв, вибираючи температуру приготування, тип напою і так далі.

Важливі особливості
Grunhelm GDC-G1059 оснащена вбудованою кавомолкою з нержавіючими сталевими жорнами, яка забезпечить створення міцного і насиченого ароматного напою. Ступінь помелу регулюється автоматично, в залежності від режиму, який вибирає користувач. Технологічна конструкція кавомашини дозволяє підігрівати чашки після приготування кави, для того щоб ваш напій був завжди гарячим.

Технічне обслуговування
Grunhelm GDC-G1059 можна купити за гідною ціною, товар знаходиться в середній ціновій категорії. Швидкий доступ до варильного блоку в кавомашині дозволить легко і часто її очищати для того, щоб не збирався накип, а також для чищення та змащення механізму спеціальними засобами. Система «LatteCrema» дозволить приготувати лате з ніжною і стійкою молочною пінкою.

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс12
Країна виробництваКитай
Типсенсорне
Потужність1050 Вт
Колірчорний
Особливостііндикатор рівня води
Матеріал корпусупластик
ВиробникGrunhelm
Комплектаціякавник
Матеріалпластик
Ширина23.00
Довжина32.00
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Крапельна кавоварка Grunhelm GDC-G1059