Комплект Esperanza TK106UA

183

Комплект Esperanza TK106UA

183,00 ₴
Тип - провідний, інтерфейс підключення - USB, формат клавіатури - повнорозмірна, тип сенсора миші - оптичний, Колір - чорний
Наявність:В наявності
SKU U0198757
Деталі

Комплект Esperanza TK106UA - комплект з клавіатури і миші, який відмінно підходить як домашнього, так і для офісного використання.
Букви і символи нанесені з останньої УФ-технологією і покриті спеціальним захисним шаром, мають високу стійкість до стирання.

Особливості: УФ-технологія гравірування клавіш. Ергономічний дизайн. Висока чутливість. Клавіатура для ПК - це пристрій керування і введення інформації. Найбільш часто вона використовується під час роботи для набору і редагування текстів, введення інформаційних даних і т.п. Саме тому, до вибору клавіатури необхідно підходити з особливою ретельністю і вибирати її не тільки виходячи з вартісних характеристик, але і з точки зору функціональності та комфорту використання.

Комп'ютерна миша - це координатний пристрій введення для управління курсором і віддачі різних команд комп'ютера. Управління курсором здійснюється шляхом переміщення миші по поверхні столу або килимка для миші. Клавіші та коліщатко миші викликають певні дії, наприклад: активація вказаного об'єкта, виклик контекстного меню, вертикальна прокрутка веб-сторінок і електронних документів.

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс12
Країна виробництваКитай
Інтерфейс підключенняUSB
Типпровідний
Кількість кнопок3
Тип сенсораоптичний
Додаткові функціїсиметрична (підходить для ліворуких)
Колірчорний
Форматповнорозмірна
ВиробникEsperanza
Формаповнорозмірна
Ширина4.00
Довжина17.00
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Комплект Esperanza TK106UA