Клавіатура Razer Ornata V2 RU (RZ03-03380700-R3R1)

3865

Клавіатура Razer Ornata V2 RU (RZ03-03380700-R3R1)

3 865,00 ₴
ігрова, конструкція - гібридна, USB, повнорозмірна, Клавіш - 108, Підсвічування - RGB, підставка для рук, програмовані клавіші, Шнур - 1.8 м, Колір - чорний
Наявність:Зняте з виробництва
SKU U0480239
BrandRazer
Деталі

ГІБРИДНА ПЕРЕВАГА

Випробуйте найкраще з обох світів з Razer Ornata V2 - з гібридними перемикачами, які об'єднують переваги мембранних клавіш та механічних перемикачів в єдину конструкцію.

ГІБРИДНІ ПЕРЕМИКАЧІ

Поєднуючи миттєвий клацали відгук механічного перемикача зі звичним, м'яким відчуттям звичайної клавіатури, кожне натискання клавіші на Razer Ornata V2 принесе вам стільки ж задоволення, як і точності.

БЛОК УПРАВЛІННЯ МУЛЬТИМЕДІА

В Razer Ornata V2 додані елементи управління, які можна налаштувати на паузу, відтворення, пропуск і інші функції: від управління яскравістю до гучності, для максимальної зручності під час розваг.

ПІДТРИМКА CHROMA RGB

З більш ніж 16,8 мільйонами кольорів і набором ефектів на вибір, ігрова клавіатура Razer Ornata V2 не тільки володіє багатими можливостями індивідуальної настройки, але і забезпечує більш повне занурення в ігри з вбудованою підтримкою Chroma підсвічування за допомогою динамічних світлових ефектів.

М'ЯКІ ПОДСТАВКА ПІД ЗАП'ЯСТЯ

М'яка амортизує підставка кріпиться до клавіатури за допомогою магнітів і ідеально підігнана по висоті. Це зменшує тиск на зап'ястя, роблячи гру протягом тривалого часу більш комфортною.

ПОВНІСТЮ програмовані кнопки

Грайте ефективніше, призначаючи потрібні функції за допомогою Razer Synapse 3. Налаштуйте клавіатуру відповідно до свого стилем гри, створюючи і зберігаючи унікальні профілі і макроси.

ВАРІАНТИ УКЛАДАННЯ КАБЕЛЯ

Razer Ornata V2 має поглиблення на нижній поверхні, які дозволяють акуратно заправити кабель і висунути його в будь-якому напрямку, щоб на вашому робочому столі завжди був порядок.

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс24
Країна виробництваКитай
Інтерфейс підключенняUSB
Типігрова
Тип підключеннядротова
Колірчорний
Форматповнорозмірна
Особливостіпідставка для рук
ВиробникRazer
Формаповнорозмірна
Призначеннядля ПК
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Клавіатура Razer Ornata V2 RU (RZ03-03380700-R3R1)