Кавоварка Russell Hobbs 20680-56

3039

Кавоварка Russell Hobbs 20680-56

3 039,00 ₴
Тип кавоварки - крапельна (фільтраційна), тип управління - електронне, тип кави для використання - мелений, потужність - 1000 Вт, нержавіюча сталь
Наявність:В наявності
SKU U0244793
Деталі

Якщо ви цінуєте справжній смак кави, вам обов'язково сподобається смак і аромат свіжозвареної кави, приготованої в кавоварці Buckingham. Вона досягає оптимальної температури заварювання на 50%* швидше і має поліпшену технологією екстракції кави, що гарантує максимально насичений смак і аромат вашого напою.

Кавоварка володіє таймером з установками на 24 години, що дозволить вам приготувати чашку ароматного напою до моменту вашого ранкового пробудження або тоді, коли ви просто захочете. Світлове кільце на корпусі з блакитний підсвічуванням відображає режим заварювання кави і підтримання тепла.

Крім того, кавоварка Buckingham неймовірно стильна і компактна. Ви зможете приготувати до 10 чашок за один цикл заварювання, а ємність скляного глека становить 1.25 літра. Однак, якщо вам не потрібно стільки, скористайтеся функцією вибору заварювання 2-4 чашок.

Історія істинно англійської фірми Russell Hobbs розпочалася в 1952 року. Її творці зуміли створити побутову техніку нового покоління, повністю змінивши уявлення про її кольорі і формі. З цього часу побутова техніка перестала бути нудною. Всю продукцію компанії Russell Hobbs відрізняє якість, практичність і стильність. В Англії – ця компанія займає лідируючу позицію на ринку ще з 60 - 70-х років минулого століття. Зараз, завдяки своєму істинно англійського стилю і якості, компанія впевнено увійшла в списки світових лідерів аналогічного виробництва.

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс12
Країна виробництваКитай
Дисплейтак
Типкрапельна (фільтраційна)
Потужність1000 Вт
Колірнержавіюча сталь
ВиробникRussell Hobbs
Комплектаціямірна ложка для меленої кави
Ширина20.00
Довжина26.00
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Кавоварка Russell Hobbs 20680-56