Холодильник Whirlpool ART 963/A+/NF

25726

Холодильник Whirlpool ART 963/A+/NF

25 726,00 ₴
двокамерний, вбудований, Загальний об'єм холодильника - 316 л, Система розморожування No Frost (Frost Free) - морозильне відділення, А+, Корисний об'єм холодильної камери - 238 л, Полки холодильної камери - 4 шт, Корисний об'єм морозильної камери - 78 л, Кількість секцій в морозильній камері - 3 шт., 193.5 см, 54 см, 55.4 см, Колір - білий
Наявність:В наявності
SKU U0174938
Деталі

Холодильник Whirlpool ART 963 / A + / NF
Інновації і постійна дослідницька діяльність відрізняють компанію Whirlpool, одного з лідерів на ринку України. Вона була заснована в 1911 році в США, має понад 50 технологічних і виробничих центрів по всьому світу і до сих пір утримує провідне становище в сфері продажів побутової техніки і електроніки. Останні розробки компанії дозволяють довше зберігати продукти смачними, свіжими і поживними.

Модель холодильника Whirlpool ART 963 / A + / NF оснащена статичною системою охолодження холодильної камери для підтримки вологості на оптимальному рівні. При цьому морозильна камера з системою No Frost розморожування не вимагає. Щоб забезпечити рівномірність охолодження у всіх куточках камери система Multiflow розподіляє холодне повітря рівномірно по всьому внутрішньому простору холодильника. Стежити за внутрішніми процесами в холодильнику і приймати обґрунтовані рішення про режими зберігання продуктів допомагає рідкокристалічний дисплей. Класичний білий колір покриття робить цей холодильник Whirlpool ART 963 / A + / NF доречним практично на будь-якій кухні.

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс12
Країна виробництваІталія
Типвбудований
Додаткові функціїсигналізація відкритих дверей
Колірбілий
Особливостісигналізація відкритих дверей
ВиробникWhirlpool
Ширина56.00
Довжина61.00
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Холодильник Whirlpool ART 963/A+/NF