Холодильник Gorenje RI2181A1

23999

Холодильник Gorenje RI2181A1

23 999,00 ₴
вбудовуваний, однокамерний, Загальний об'єм холодильника - 305 л, Система розморожування No Frost (Frost Free) - без No Frost, A+, поршневий, Корисний об'єм холодильної камери - 301 л, Полки холодильної камери - загартоване скло (6 шт.), Корисний об'єм морозильної камери - відсутній, 37 дБ, 177.5 см, 57 см, 56 см, 62 кг, Колір - білий
Наявність:В наявності
SKU U0276153
BrandGorenje
Деталі

Холодильник Gorenje RI 2181 A1
Холодильник, який пам'ятає Ваші звички
Інтелектуальна система підтримує в холодильнику оптимальну температуру незалежно від того, наскільки часто відчиняються дверцята.
При їх відкриванні температура в приладі різко підвищується і продукти піддаються термічному шоку.
Холодильник постійно спостерігає і аналізує, як його використовують.

Зберігає винятково приємний аромат
Насичене негативними іонами повітря, зберігає смак і видаляє неприємний запах під час роботи удосконаленої системи вентиляції, яка регулює рівень температури всередині холодильника і рівномірно поширює іонізоване повітря навколо продуктів не залежно від того, на якій з полиць вони розміщені.

Швидке охолодження після чергових закупівель
Функція інтенсивного охолодження знижує температуру в холодильнику до 3 ° C, що майже вдвічі менше звичайного рівня температури.
Низька температура і великий простір холодильної камери - це ідеальні умови для швидкого охолодження продуктів після походу в магазин.

Чистий і охайний холодильник
Дрібний ящик призначений для зберігання продуктів невеликого розміру, наприклад пастоподібних продуктів, вершкового масла, рибних консервів і закусок, завдяки чому Ваш холодильник буде виглядати акуратно і Ви не будете забувати про їжу, поки не закінчиться термін її придатності.

Садова свіжість
Один з найбільших контейнерів для овочів і фруктів, представлений на ринку CrispZone - збереже свіжість продуктів завдяки низькій температурі, автоматичному контролю вологості і спеціальному освітленню.

Справжня природна свіжість
Контейнер із зниженою температурою в холодильнику ідеальний для зберігання м'яса, риби, фруктів і овочів.

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс24
Країна виробництваСловенія
Дисплейтак
Типоднокамерний
Також шукаютьвбудовані без морозильної камери
Додаткові функціїіндикація несправності
Колірбілий
Особливостізона свіжості
ВиробникGorenje
Ширина54.00
Довжина57.00
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Холодильник Gorenje RI2181A1