Холодильник Gorenje NRC6204SXL5M

32365

Холодильник Gorenje NRC6204SXL5M

32 365,00 ₴
двокамерний, Загальний об'єм холодильника - 391 л, Система розморожування No Frost (Frost Free) - холодильне + морозильне відділення, А++, інверторний, Корисний об'єм холодильної камери - 270 л, Полки холодильної камери - загартоване скло (5 шт.), Корисний об'єм морозильної камери - 121 л, Кількість секцій в морозильній камері - 3 шт., 37 дБ, 200 см, 60 см, 66.3 см, 73 кг, Колір - сріблястий
Наявність:В наявності
SKU U0492627
BrandGorenje
Деталі
Технологія AdaptTech
Холодильник, що запам’ятовує ваші звички
Ця інтелектуальна система призначена для підтримки сталої температури в холодильнику незалежно від частоти відчинення дверцят. Холодильник постійно відстежує, як його використовують, і адаптує температуру, щоб запобігти її підвищенню, зберегти продукти свіжими та знизити витрати електроенергії.

Функція Convert ZeroZone
Налаштування відповідно до будь-яких потреб
Ця зручна шухляда просто перетворюється із ZeroZone, призначеної для свіжої риби, м’яса та морепродуктів, на ще одну шухляду CrispZone для фруктів і овочів, щоб ви мали змогу розмістити всі свої свіжі продукти.

Функція ConvertActive
Велика вечірка може починатися
Завдяки функції ConvertActive можна простим натисканням кнопки перетворити морозильну камеру на холодильний відсік або велику зону ZeroZone, щоб отримати більше місця для зберігання закусок і напоїв.

Контейнер CrispZone із функцією SmartHumidity
Свіжі продукти, наче щойно з городу
Ця простора шухляда довше зберігає продукти свіжими завдяки низькій температурі та автоматичному контролю вологості. Функція SmartHumidity постійно підтримує рівень вологи в шухляді на оптимальному рівні за допомогою спеціальної мембрани, яка автоматично випускає надлишкову вологу, щоб зберігати фрукти й овочі свіжими та якісними.

Легке чищення
Бездоганна чистота без зусиль
Інноваційне глянцеве гладке покриття всередині відділень забезпечує легке чищення холодильників із морозильними камерами Gorenje GardenFresh, щоб їжа зберігала поживні властивості та не псувалася.


Режим EcoMode

Заощадження електроенергії
У разі вашої тривалої відсутності холодильник може працювати в режимі заощадження електроенергії, оскільки дверцята весь час закриті.


Функція FastFreeze
Швидке заморожування
Функція FastFreeze заморожує продукти при температурі –24 °C, щоб зберегти більшу частину мінералів, що містяться в них. Через приблизно 2 дні ця функція автоматично вимикається, а температура в морозильній камері повертається до початкового значення.
Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс24
Країна виробництваСловенія
Дисплейтак
Типдвокамерний
Також шукаютьNo Frost
Додаткові функціїSuperCool
Потужність13 кг/24 г
Колірсріблястий
ОсобливостіSuperCool
Додатковоadapttech: адаптивна технологія охолодження
ВиробникGorenje
Ширина0.00
Довжина0.00
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Холодильник Gorenje NRC6204SXL5M