Холодильник Beko RCSA366K30XB

16999

Холодильник Beko RCSA366K30XB

16 999,00 ₴
окремостоячий (соло), двокамерний, Загальний об'єм холодильника - 365 л, Система розморожування No Frost (Frost Free) - без No Frost, A++, поршневий, Корисний об'єм холодильної камери - 223 л, Полки холодильної камери - загартоване скло (4 шт.), Корисний об'єм морозильної камери - 120 л, Кількість секцій в морозильній камері - 3 шт., 39 дБ, 186 см, 59.5 см, 66.5 см, 72.5 кг, Колір - нержавіюча сталь
Наявність:В наявності
SKU U0359684
BrandBEKO
Деталі

Універсальна модель для будь-якого інтер'єру. Ергономічна вбудована ручка в нижній частині дверцят доповнює загальний вигляд і комфортна для відкривання.

Морозильна камера з трьох прозорих скриньок, скляні полки в холодильній камері, висувні ящики для зберігання овочів і функціональна дверцята забезпечують велику кількість місць для зберігання. Кількість полиць дозволяє розсортувати продукти за типом і вимогам до зберігання, а морозильна камера уміщає заготовлені заздалегідь напівфабрикати з м'яса і риби, річний урожай ягід і фруктів, а також овочі для яскравих других страв взимку.

Інноваційна технологія. У холодільнікеіспользована сучасна система розморожування No Frost, з якої повністю виключається утворення льоду в обох камерах. Ручна розморожування холодильника не потрібна зовсім, досить просто протирати його час від часу або в міру появи забруднень.

Антибактеріальне покриття. Підтримка холодильника в чистоті це не тільки зовнішній догляд і обробка камер. Гумки ущільнювача - те, про що забуває більшість виробників, але тільки не Beko. У моделі до матеріалу, з якого виготовлений ущільнювач, додані антибактеріальні речовини, що створюють бар'єр для проникнення бактерій і перешкоджають розвитку мікроорганізмів на своїй поверхні.

Ефективне енергозбереження. Внутрішнє освітлення холодильника представлено світлодіодним світильником, і таке рішення не тільки дає більш яскраве світло. Серед бонусів можна виділити низьке споживання електроенергії і довговічність диодной лампочки, яка не потребуватиме заміни через кілька місяців використання.

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс36
Країна виробництваТуреччина
Дисплейвідсутній
Типдвокамерний
Також шукаютьвбудовані великі
Додаткові функціївнутрішнє освітлення
Потужність6 кг/24 г
Колірнержавіюча сталь
Особливостізона свіжості
Додатковополиця для яєць
ВиробникBEKO
Ширина63.00
Довжина77.00
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Холодильник Beko RCSA366K30XB