Електрощітка для волосся Rowenta CF5820F0

1699

Електрощітка для волосся Rowenta CF5820F0

1 699,00 ₴
електронне, іонізація, регулювання температури нагрівання, Габарити (ВхШхГ) - 32.5 х 11.5 х 5.5 см, чорний
Наявність:В наявності
SKU U0372883
BrandROWENTA
Деталі
Стильний і зручний

Стайлер Rowenta CF5820F0 має стильний дизайн і зручну ергономічну ручку, що забезпечить надійне захоплення, він буде готовий до використання вже через 45 секунд після підключення до мережі. Довгий обертається шнур гарантує додатковий комфорт під час експлуатації. У разі якщо ви в поспіху забули вимкнути електророзчіску, через годину спрацює функція автовідключення.

Швидке випрямлення волосся

Електророзчіска Rowenta CF5820F0 розроблена спеціально для випрямлення кучерявого і неслухняного волосся. Завдяки особливій конструкції зубчиків потрійної дії, щітка швидко і легко розгладжує навіть кучеряве волосся. Вам потрібно відібрати прядку середнього розміру, розтягніть її і розчешіть. За допомогою стайлера ви отримаєте гладке і гарне волосся від коренів до кінчиків всього за кілька хвилин.

Два типи щетинок

Сітка електророзчіски Rowenta CF5820F0 оснащена двома типами щетинок. Спочатку 40 крайніх зубчиків захоплюють і піднімають волосся біля коріння, потім 100 керамічних нагріваючихся зубчиків натягують локон і розгладжують його. Технологія об'єднання двох типів щетини впорається навіть з самими неслухняними локонами.

Керамічне покриття

Стайлер Rowenta CF5820F0 швидко розгладжує всі типи волосся і економить до 33% вашего часу. Покриття, що володіє керамічним напиленням, діє дбайливіше з двох причин. По-перше, завдяки рівномірному розподілу температури на керамічних пластинах все волоски підпадають під однаковий температурний режим і не перегріваются. По-друге, кераміка відмінно ковзає по пасмам.

Регулювання температури

Вбудований датчик температури, який гарантує постійну однорідну температуру, безпечну для волосся і ідеально підходить для випрямлення. У вашому розпорядженні буде 3 режими нагріву: 160° - 180° - 200°. Виставляйте потрібну температуру в залежності від типу вашого волосся.

Іонний генератор

Електророзчіска Rowenta CF5820F0 оснащена спеціальним генератором іонів, який знімає зайву статичну електрику, яка може виникнути при нагріванні волосся. З вбудованим в стайлер іонним генератором ви досягнете блискучих результатів.

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс24
Країна виробництваКитай
Типелектронне
Потужністьн. д.
Колірчорний
Особливостііонізація
ВиробникROWENTA
Матеріалкераміка
Ширина6.00
Довжина7.00
Призначенняпобутовий
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Електрощітка для волосся Rowenta CF5820F0