Дата кабель USB 2.0 AM to Lightning 1.0m Extradigital (KBA1661)

496

Дата кабель USB 2.0 AM to Lightning 1.0m Extradigital (KBA1661)

496,00 ₴
Тип - кабель, тип Вхід - USB 2.0, тип Вихід - Lightning, довжина - 1 м
Наявність:В наявності
SKU U0189750
Деталі

Дата кабель USB 2.0 AM to Lightning 1.0m EXTRADIGITAL (KBA1661)
Високошвидкісний кабель Extradigital USB - Lightning для передачі даних і швидкої зарядки пристроїв сумісних з роз'ємом Lightning. Нікельовані контакти, мідні струмопровідні жили і коттоновая обплетення забезпечують тривалий термін експлуатації, високу швидкість передачі даних і швидкий заряд. У кабелі застосовується ліцензійний коннектор Lightning, що гарантує його надійність, сумісність і високу якість роботи.

Назва дата-кабель походить від англійського data-cable, що можна перевести як «кабель для передачі даних». Дата-кабель - пристрій, за допомогою якого ви можете з'єднати свій мобільний телефон з комп'ютером.

Призначення цього таке: завантаження в телефон файлів, тобто мелодій, картинок, ігор, тим робочого столу, звукових ефектів та ін. Крім того дата-кабель (за умови, що телефон це підтримує) дозволяє використовувати телефон як модем і виходити через нього в інтернет за допомогою послуги GPRS .Якщо в телефоні є фотоапарат, то через кабель можна вивантажувати зняті фотографії з телефону в комп'ютер. Також через дата-кабель можна відправляти SMS і отримувати їх на комп'ютер, переглядати і редагувати телефонну книгу і пам'ять набраних номерів та отриманих дзвінків.

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс12
Країна виробництваКитай
Типкабель
Також шукаютьдля iPhone (Lightning)
Колірбежевий
Тип ВхідUSB 2.0
Тип ВихідLightning
ВиробникEXTRADIGITAL
Ширина3.00
Довжина7.00
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Дата кабель USB 2.0 AM to Lightning 1.0m Extradigital (KBA1661)