Блендер Gorenje B 800 RL (B800RL)

2799

Блендер Gorenje B 800 RL (B800RL)

2 799,00 ₴
стаціонарний, 800 Вт, Ємність склянки - 1.8 л, кількість швидкостей - 5, імпульсний режим - так, білий
Наявність:Зняте з виробництва
SKU U0349649
BrandGorenje
Деталі

Блендер Gorenje B 800 RL (B800RL) оснащений лезами з нержавіючої сталі, здатними подрібнювати найміцніші продукти: горіхи, лід, зерна та ін. Доступні 5 рівнів потужності, для швидкого подрібнення або акуратного збивання.

Для змішування продуктів, блендер забезпечений скляною чашею 1,8 л. Потужний 800 Вт електродвигун з легкістю справляється з навантаженнями, і здатний працювати в режимі максимальної потужності протягом тривалого часу. Стаціонарна конструкція блендера спрощує приготування мусів і смузі, зручна ручка дозволить безпечно утримувати стакан.

Одне з найбільш запитуємо пристосувань сучасності - стаціонарні блендери для кухні. Важливо відзначити, що останнім часом попит на цю продукцію піднявся в рази. Це дуже зручний спосіб готування, особливо, якщо людина - прихильник здорового способу життя або обмежений в харчуванні. Але для здорових людей - це також відмінна альтернатива магазинним йогуртам і іншим штучним десертів.

Існує поділ продукції на кілька підтипів. Найбільший клас - професійні і для будинку, що відрізняються один від одного будовою і потужністю. Домашні девайси в ціні доступніше, вони мають блок для управління і ємність для їстівного речовини. Професійні мають ще в доповненні ряд спеціалізованих насадок, а чаша в них варіюється за обсягом.

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс12
Країна виробництваКитай
Типстаціонарний
Потужність800 Вт
Колірбілий
Особливостілеза з нержавіючої сталі
Ємність1.8 л
Матеріал корпусускло+пластик
ВиробникGorenje
Матеріалпластик
Ширина24.00
Довжина32.00
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Блендер Gorenje B 800 RL (B800RL)