Праска Magio MG-134 BR

916

Праска Magio MG-134 BR

916,00 ₴
Тип - праска з подачею пари, максимальна потужність - 2400 Вт, матеріал підошви - кераміка, автоматичне відключення, система самоочищення, система захисту від накипу, протикрапельна система
Наявність:В наявності
SKU U0136647
BrandMagio
Деталі

Праска Magio MG-134 BR - сучасна праска з керамічною підошвою, що забезпечує швидке і легке прасування тканини будь-якого типу. Праска має потужність в 2400 Вт, дуже зручна в експлуатації і розігріється практично моментально, а також забезпечить досить високу максимальну температуру. Ви можете не турбуватися про безпеку даного виробу, функція «автовідключення» вимкне праску, якщо вона буде перебувати у вертикальному положенні більш ніж 8 хвилин, а в горизонтальному - більше 30 сек.


Випрасувати білизну ідеально допоможе можливість прасування з парою і функція «Спрей», а також регулювання режимів прасування для п'яти варіантів тканини. З додаткових можливостей слід відзначити функцію "Антінакіпь", ручну очистку від накипу і функцію антікапля. Magio MG-134 відрізняється привабливим дизайном, звична конструкція доповнена зручною прогумованою ручкою і має два забарвлення на вибір.

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс12
Країна виробництваКитай
Типпраска з подачею пари
Безпекаавтоматичне відключення
Також шукаютьнедорогі
Потужність2400 Вт
Особливостірозпилювач води
ВиробникMagio
Матеріалкераміка
Ширина13.00
Довжина16.00
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Праска Magio MG-134 BR