Пральна машина Electrolux EW7W4684WU

35048

Пральна машина Electrolux EW7W4684WU

35 048,00 ₴
тип - повногабаритні 48-65 см, прально - сушильні, інверторний, окремостоячий, фронтальне завантаження, Максимальне завантаження білизни - 8 кг, Максимальна швидкість віджимання, об/хв - 1600, кількість програм - 14, так, очищення барабану, відстрочка старту, обробка паром, замок від дітей, Колір корпусу - білий
Наявність:Зняте з виробництва
SKU U0601725
Деталі

Система DualCare: ідеальні параметри для ваших речей
Система DualCare автоматично коригує цикл відповідно до типу тканини та ваги завантаження. Одягу завжди забезпечується потрібна температура й оптимальні рухи барабана. Прання та сушіння як єдиний, добре налагоджений процес. Кожна річ збереже вигляд, форму та якість упродовж довгого часу.

SteamCare освіжить тканину
Програма SteamCare відновлює одяг за допомогою пари, зменшуючи складки та мінімізуючи потребу прасування. Завдяки цьому одяг довше зберігає форму та текстуру. Крім того, система FreshScent освіжить тканину між пранням за допомогою ароматизатора й обережно застосовуваної пари.

SensiCare — індивідуальний догляд за коротший час
Система SensiCare зважує кожне завантаження білизни та коригує цикл, точно вибираючи тривалість прання. Це дає змогу уникнути перепирання й допомагає речам зберегти вигляд і форму.

Можна вдягати вже за годину
Програма «Нон-стоп 60 хвилин» — виключно швидкий і ефективний цикл прання й сушіння малих завантажень усього за годину. Результат? Прання та догляд за одягом без жодних турбот і до потрібного терміну.

Зручність єдиного циклу "Прання + Сушіння"
Програма "Прання + сушіння" забезпечує зручний догляд за всім вашим одягом одним натисканням кнопки. Оберіть єдиний, добре налагоджений процес «від сухого до сухого». Цикли прання й сушіння також доступні окремо, що забезпечує по-справжньому широкі можливості догляду за білизною.

Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс12
Країна виробництваПольща
Дисплейтак
Типповногабаритні 48-65 см
Колірбілий
Особливостіcистема ароматизації FreshScent
Максимальна швидкість1600
ВиробникELECTROLUX
Ширина0.00
Довжина0.00
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Пральна машина Electrolux EW7W4684WU