Навушники Sony MDR-EX255AP White (MDREX255APW.E)

949

Навушники Sony MDR-EX255AP White (MDREX255APW.E)

949,00 ₴
гарнітура, дротове, штекер 3.5 мм, 16 Ом, Випромінювач - 12 мм, 106 дБ, Активне шумозаглушення - немає, 1.2 м
Наявність:Зняте з виробництва
SKU U0400505
BrandSONY
Деталі
Навушники SONY MDR-EX255AP Black (MDREX255APB.E)

Компактність і висока якість звуку. Високочутливі 12-міліметрові динаміки в компактному корпусі забезпечують чітке звучання верхніх частот і потужні баси. Вбудований пульт і мікрофон для дзвінків в режимі гарнітури. Відповідайте на дзвінки в режимі гарнітури і перемикайте треки, не торкаючись до смартфону, - це можливо завдяки вбудованому в кабель пульту управління і мікрофона.

Стійкий до сплутування кабель. Стійкий до сплутування і перекручення рифлений кабель забезпечує комфорт при використанні навушників. Вкладиші чотирьох розмірів. Вкладиші чотирьох розмірів (SS, S, M і L) дозволяють адаптувати навушники під свої потреби для максимально комфортного прослуховування на ходу. Сумісність зі смартфонами, вбудовані пульт і мікрофон. Неодимові динаміки діаметром 12 мм для динамічного звуку. Зручні силіконові навушники-вкладиші міцно тримаються на вухах. Невелика маса дозволяє носити пристрій з собою. Y-подібний шнур довжиною 1,2 м. 12 мм, купольний тип (звукова котушка CCAW).

Історія компанії SONY почалася в травні 1946 року, коли талановитий підприємець Акіо Маріта і молодий інженер Масару Ібука відкрили в Токіо невелику майстерню радіодеталей. «Токійська науково-дослідна лабораторія», як назвали своє підприємство компаньйони, перший час випускала пристосування, рідко знаходили свого покупця. Першим успіхом компанії стала розробка і серійний випуск короткохвильових приставок до радіоприймачів.

Акіо Маріта і Масару Ібука усвідомлювали можливість виходу на світовий ринок і прагнули до цього всіма силами. Роблячи кроки до здійснення своєї мрії, компаньйони приділяли велике значення іміджу компанії. Застаріла назва корпорації поміняли на просте і запам'ятовується SONY (sonus - «звук», sonny - «син», sunny - «сонячний»), новим виробам стали давати гучні імена.

По-справжньому вдалим винаходом став створений в 1957 році перший японський транзисторний радіоприймач. Транзисторні радіоприймачі багато в чому перевершили лампові - вони були компактними і краще ловили сигнал. Масовий випуск новинки почався вже під маркою SONY. З цього часу починається історія компанії як всесвітньо відомого виробника самих різних аудіопристроїв.
Більше інформації
Технічні Характеристики
Гарантія, міс12
Країна виробництваКитай
Інтерфейс підключенняштекер 3.5 мм
Типгарнітура
Також шукаютьз мікрофоном
КолірWhite
Тип пристроюгарнітура
Особливостікнопка прийняти/відхилити виклик
ВиробникSONY
Ширина4.00
Довжина6.00
Призначеннядля плеєра
Відгуки

Write Your Own Review

Ви переглядаєте:

Навушники Sony MDR-EX255AP White (MDREX255APW.E)